Početna
O nama
Proizvodi
KontaktStolarija
Pogrebna oprema

 

Preduzeće BOR-STIL O.D. drevni stolarski zanat neguje više od tri decenije.
Osamdesetih godina prošlog veka osnovana je porodična Stolarska radionica BOR u Marenovu u opštini Varvarin. Početno poslovanje zasnivalo se pre svega na obradi drveta struganjem a zatim i izradi drvenih elemenata za sve vrste poljoprivrednih alatki. Tržište za plasman proizvoda obuhvatalo je čitavu bivšu Jugoslaviju.
Vremenom proširujemo proizvodnju na proizvodnju parketa, lamperije, brodskog poda i stolarije. Višedecenijskim radom stvoreni su uslovi za proširenje proizvodnje pa početkom devedesetih godina prošlog veka osnivamo porodično preduzeće BOR O.D. u Industrijskoj zoni b.b. u selu Pojatu, opština Ćićevac. Na postojećoj lokaciji razvili smo celokupnu proizvodnju, od primarne preko polufinalne do finalne obrade drveta koju ostvarujemo u proizvodnom pogonu na preko 2000m².

Proizvodna lepeza preduzeća BOR obuhvata izradu enterijera i eksterijera, izrade kuhinja od masiva, stolova, stolica, program masivne stolarije, stepeništa u kompletu sa ogradama svih modela i konstrukcija kao i program masivnih dvorišnih i balkonskih ograda.
Zbog potreba tržišta i naše poslovne tematike pored postojećeg preduzeća BOR O.D. osnivamo i preduzece BOR-STIL O.D. koje je zastupljeno na našem tržištu i u svetu vec 6 godina. Preduzeće se bavi istom delatnošću s’tim što smo se pre svega opredili prvenstveno za izradu masivnih barova, barskih vitrina i barskih stolica za ugostiteljske objekte, zatim trpezarijskih stolica i od 2011. godine započeli smo sa proizvodnjom pogrebne opreme (sanduka i krstova).
Tržište na koje plasiramo svoje proizvode je Srbija, Crna Gora, Holandija, Francuska i zemlje Afričkog kontinenta.

Naši planovi i želje su da i dalje nastavimo sa uspešnim radom kako bi smo sa svojim poslovanjem postigli obostrano zadovoljstvo nas kao proizvođača i Vas kao kupaca.


 

Početna | O nama | Proizvodi | Kontakt
BOR-Stil o.d., ul. Vuka Karadžića br. 15, Pojate-Ćićevac